avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drepturi salariale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drepturi salariale

in sistemul bugetar cum se ponteaza simbata si duminica la program de o zi cu o zi?se pot lua ore suplimentare?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 21 Mai 2011
Se ponteaza normal ... In anul 2011, munca suplimentara efectuata peste durata normala a timpului de lucru de catre personalul din sectorul bugetar incadrat in functii de executie sau de conducere, precum si munca prestata in zilele de repaus saptamanal, de sarbatori legale si in celelalte zile in care, in conformitate cu reglementarile in vigoare, nu se lucreaza, in cadrul schimbului normal de lucru, se vor compensa numai cu timp liber corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor lucrate sambata si duminica Cunim Cunim Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)
Spor sambata duminica Adilica Adilica Daca nu este prevazut in contractul individual de munca nici un spor pt munca desfasurata in zilele de sambata si duminica si angajatorul nu doreste ... (vezi toată discuția)
Ore lucrate sâmbãta ºi duminica goodrige goodrige Bună seara, Întrebarea mea este: Orele lucrate de soţia mea Sâmbăta şi Duminica nu sunt plătite. Pentru munca prestată se acordă ... (vezi toată discuția)