avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce drep au bunici asupra nepotilor dupa moartea fiului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce drep au bunici asupra nepotilor dupa moartea fiului sau

e cam asa parinti mei au 8 copii din care numai patru sunt insurati 2 baeti si doua fete. unul dintre frati mei a muri acum 5 luni jumate intrun acident tragic.el are o fetita fetita a ramas la mama ei.dar problema e ca nu vrea sa o lase la bunici ei. fetita are 4 anisori. as dori sa stiu daca au parinti mei vreoun drept asuprea fetitei. multumesc
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 04:36, 12 Mai 2011
sa faca actiune in instanta de program vizitare
ok bun ras mersii. da daca da in instanta poate sa ea copilu de langa mama.
Nu pot sa ia bunicii copilul de langa mama doar daca mama este decazuta din drepturile parintesti in instanta...ceea ce este cam greu!!!!Ramane doar un program de vizita minor stabilit de instanta!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului marius245 marius245 as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)
Drepturi de custodie manyyy manyyy Buna ziua! Sunt divortat iar mama fetitei mele a primit custodia copilului. Din anumite aspecte nu am fost prezent la divort, deci nu am un program de vizita. ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara minor fara procura ancaalbu2002 ancaalbu2002 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de o situatie cu minori. Parintii au divortat in 2011. Divortul a fost de comun accord in sala de consiliu cu un ... (vezi toată discuția)