avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... impozit PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

impozit PFA

Am un PFA din 2010 pe care nu am desfasurat activitate. Am estimat un venit la inregistrare si am platit impozit anticipat si contributia la sanatate. Nu am depus declaratia 220 in ianuarie pentru ca efectiv nu am putut, iar acum as vrea sa depun declaratia 200. intrebarea mea e daca impozitul platit anticipat este considerat cheltuiala deductibila. si cam cat ar fi penalizarea pentru declaratia 220?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cass pentru 2011 deductibil in 2012? marius1975_2 marius1975_2 Sunt PFA impozitat in sistem real. In 2011 am depus 220 cu venitul estimat si am platit si la sanatate. In 2011 am realizat mult mai mult decat estimat deci o ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pfa traducator ili_uca ili_uca Buna ziua, Am situatia urmatoare: PFA de traducator autorizat - suspendat pentru cresterea copilului si am facut cerere de re-activare incepand cu ... (vezi toată discuția)
Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)