anul trecut am investit cu o prietena in 2 magazine pe firma acesteia dupa ce sau deschis am mers la notar si am semnat si eu si ea acte eu si ca asociat si administrator prin declaratia pe proprie rasp ptr onrc ocupinduse de acte jurista firmei respective dar dupa 4 luni am avut surpriza sa nu pot intra in mag ca nu am nici un drept mi sa spus ,iesisera actele de la onrc unde aceasta pacalinduma sa trecut singura in actul constitutiv ,am mers si la politie dar acestia miau spus ca nu tine de ei ,dar eu totusi am investit bani pe care aceasta nu vrea sa mi-mai dea la inceput a spus ca pe fiecare luna o sa-mi dea anumita suma dar nu sa tinut de cuvint ,poate ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac ca eu nu apar in firma nicaieri si nimeni nu ma baga in seama am mers si la onrc cu aceea declaratie dar si ei au spus acelasi lucru ca nu tine de ei ,ea este bine mersi cu bani mei si eu ??????
Ce anume acte ati semnat la notar? Inteleg ca exista deja constituita o societate comerciala in care dvs ati devenit asociat insa cesiunea nu s-a inregistrat la RC. In cazul in care ati semnat un contract de cesiune parti sociale cu prietena dvs, prin actul respectiv ati devenit asociat al societatii, inregistrarea la RC fiind doar o chestiune de opozabilitate fata de tertele persoane, neavand nici o consecinta asupra calitatii dvs de asociat.
Verificati ce anume ati semnat la notar si revin cu detalii!
am facut cerere la notar sa-mi puna la dispozitie toate actele semnate de mine si ea dar aceasta mia eliberat doar declaratia data de mine ca indeplinesc toate conditile atit mia spus ca am semnat ceea ce nu este adevarat ,eu imi amintesc ca impreuna am semnat mai mult dar a negat ,la o discutie cu prietena mia spus asa ,,nu ai ce sami faci nu ai setul de acte complet ,, si este adevarat nici declaratia nu o am in original ca este tot la ea eu am doar copie legalizata de la notar atit tin sa precizez ca prietena mea este contabil si cred ca a stiut ce face cu actele inca de la inceput cu scandal notara mia pus la dispozitie doar copia legalizata dupa declaratie atit
nu am semnat actul constitutiv ,dupa notar ea a intocmit toate actele cum a vrut ea eu ulterior am aflat ca am ramas doar cu declaratia data si ea cu toti bani mei
Daca nu aveti alte acte puteti doar sa faceti o plangere penala pentru inselaciune. Poate se sperie si va da de buna voie banii. In caz contrar mergeti pana la capat cu plangerea!
Procura
clausimo
vreau sa stiu si eu; legea din romania e valabila pt toti notarii sau alte cabinete cu alte obicee....ca eu nu mai inteleg nimik..de asta vreau sa si plek ... (vezi toată discuția)