avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim si coeficieti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim si coeficieti

Am inteles ca la salariul minin conf HG 1193/2010 se adauga 50 lei( nu stiu ce reprezinta aceasta suma - care este baza legala) apoi se aplica coeficientii, este bine? Mentionez ca firma la care lucrez este o firma de panificatie si in ramura industriei alimentare, a bauturilor si a tutunului. Va rog lamuriti-ma. Multumiri.

Alte discuții în legătură

Salariu minim pentru studii superioare in domeniul privat Eulaura Eulaura Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire! Care este noul salariu pentru studii superioare in mediul privat? Astazi ne-au fost prezentate noile contracte de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca madylumy madylumy buna ziua, am si eu o intrebare va rog: o societate cu 23 de salariati poate incheia un pv. in care specifica ca adera la contractul la nivel de ramura? fara a ... (vezi toată discuția)
Majorare salarii 2011 Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua As avea nevoie de o opinie autorizata asupra urmatoarei probleme : Trebuie sa majorez salariile conf HG 1193/2010. Cum in textul acestei ... (vezi toată discuția)