am o problema,am vindut pe site ul okazii, un playsttion 3,unui politist,m am inteles cu el, i am spus ca functioneaza,adica ca se aprindea , intra in meniu,comenzi,internet,darca nu am avut posibilitatea sa il probez cu disc, deoarece nu aveam asa ceva, necesita un disc special de ps3,era scump si nu am cumparat,aparatul il primisem din strainatate de la un amic,i l am trimis, si dupa o zi ma contacteaza si imi spune k nu citeste discurile si ca e defect !! am avut indoieli, dar a ramas sa mai discutam peste o zi sau 2, deoarece eram suer racit,de abia vorbeam,dar el a continuat sa sune ca nebunu,si in plus a licitat pe site la alt produs ,pt a mi acorda calificativ negativ, si a mi face rau !! am mai avutciteva discutii cu el , dar a manifestat o aversiune nefireasa, i am propus sa i dau niste bani pt a repara defectul dar acesta nu a vrut !! atunci i am spus sa faca ce vrea si el m a denuntat cu inselaciune !! precizez ca el este din vaslui si eu sint din prahova !!! cine are competenta de a ancheta si a judeca aceasta speta !! deja mi a venit citatie sa ma duc la vaslui !!! ajutor !! sfaturi va rog mult de tot !!!
Cel mai recent răspuns:
dacodrakon , utilizator
14:02, 12 Februarie 2012