s-a stabilit un prog de vizitare pe cale de ord pres irevocabil si definitiv fara a se mentiona ca e valabil pana la judecarea dosar custodie definitiva - irevocabil ; se poate introdice si accepta o ord pres pt micsorare de prog vizitare? au aparut noi probe clare...multumesc
Programul de vizita presupune un drept comun si nu presupune "URGENTA" si obtinerea unei hotarari, cu masura "vremelnica". Am cunoscut cazuri cand au fost introduse actiuni pe calea de O.P. si au fost respinse ca "INADMISIBILE". O.P. privind incredintare minori este reglementata de disp.art.613^2 Cod proc. civ raportat la disp.art.581 si urm. din acelas cod.B-)
Nu atgi precizat care din parti sunteti . Programul de vizitare nu poate fi cerut decat de cel caruia NU i s-a incredintat minorul. Programul vechi a fost valabil doar pana la ramanerea definitiva a unui alt dosar . Dupa care hotararea ce contine programul isi pierde efectele. Reclamantul va trebui sa formuleze o alta cerere intr-un nou proces si dvs. va aparati in felul in care considerati .
eu sunt cea care are baiatul incredintat; intradevar se judecat custodia def, dar abia suntem pe fond, se va ajunge la recurs, apel; in sentinta privind incredintarea tremp pe cale de ord.pres se precizezaza ca e valabila pana la sol irevocabila a custodiei def, dar in ord pres ce a fost introdusa de tata si prin care s-a stabilit un prog de vizitare nu s-a precizat pana cand e valabila; deci au fost 2 ordonante total diferite; situatia baietelui s-a inrautatit rau pt ca tatal vine cu scandal, politie , executor sa-l ia si acesta refuza, ii e teama. ii tot propun alte forme de a reintra in viata lui, dar al, in mod visator , produce doar sicane si alege calea mai-su mentionata. intrebarea mea este: ii pot introduce actiune micsorare program pe cale de ord pres? multumesc