Buna ziua!
As avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema:
Sunt divortata de peste 2 ani de zile. Astazi dimineata am fost agresata verbal in parcarea institutiei in care imi desfasor activitatea de catre fiul (major) al fostului sot - cu care nu am mai avut incidente pana acum. In parcare nu era nimeni, el trecea pe acolo si probabil a profitat de asta, a lovit masina mea (fara a lasa urme) si m-a insultat pe mine. Sper sa se potoleasca, dar daca nu o face cum pot depune o plangere la politie avand in vedere ca nu au fost martori?
Mentionez ca in toata periada aceasta de 2 ani nu am mai avut tangente cu familia fostului sot.
Multumesc anticipat!
Nu stiu daca sunt in pericol, dar e destul de deranjant, adica oricine isi permite sa jigneasca si daca nu il vede nimeni e ok? Era ziua in amiaza mare, nu vreau sa ma tem sa ma duc singura si la serviciu!!!! Si sa ma trezesc cu un pumn in masina cand inca nu coborasem!!! Baiatul cand era minor a mai avut ceva probleme cu politia legate de un furt, plangerea a fost retrasa. E un personaj destul de suspect. Mai exista undeva oare inregistrarea aceea daca s-a retras plangerea? Stiu ca au fost chemati pentru declaratii atunci!
Multumesc!
Ce ar insemna o amenintare concreta?
Sa inteleg ca e ok ca un pusti cu 25 de ani mai mic ca mine (dar cu un plus de 30 cm si vreo 30 kg) sa ma agreseze in curtea institutiei? Pana ajungeam la portar oricum disparea!
Tatalui degeaba ii spun, nu are nici o autoritate asupra sa!
Stimata doamna, nu dramatizati. Inteleg ca sa intimplat o singura data.Puteti depune o plingere la politie care are obligatia de a interveni si a discuta cu ambele parti,lucru care din punctul meu de vedere va clarifica problema. In caz contrar luativa masuri singura.Ex.Daca il vedeti,de la distanta incercati sa mai fie cineva in preajma.Eventual un aparat de inregistrare,o camera video,apelati la serviciile unei firme specializate,etc. Solutii se gasesc...