vreau sa platesc asigurarea medicala pentru mama mea pentru ca are probleme cu inima si trebuie urgent sa mearga la doctor,dar mi sa zis k trebuie sa platesc pe ultimi 5 ani in jur de 1200 lei.ea in acest timp nu a muncit si nu are nici un venit,nu pot face in un alt mod k bani acestia nu ii am,,va rog ajutatima k e urgent:(:sorry:
Nu prea aveti ce face. Aceasta suma trebuie platita deoarece necesita o spitalizare. Dacă nu o plătiţi vi se cer bani pentru fiecare zi de spitalizare plus bani pentru tratament, etc. S-ar putea să depăşiţi suma cerută de cei de la C.J.A.S. Chiar dacă nu a lucrat mama trebuie să plătească contribuţia calculată la salariul minim la sănătate.
Ca sa o treceti pe mama in calitate de coasigurat al dvs. trebuie sa mergeti la CJAS sa faca acest lucru dar o va face dupa ce plateste restantele contributiei la sanatate si apoi primeste adeverinta de coasigurat.
da e rau si nu e drept......eu am mai vazut pe internet k se poate plati si pe 6 luni in urma nu 5 ani.care e diferenta?ca coasigurat nu pot sa o trec pt ca nici eu nu am asigurare de 3 ani cand am tr scoala.multumesc