avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor este necesar examenul C.E.C.A.R de contabil autorizat ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

este necesar examenul C.E.C.A.R de contabil autorizat sau expert contabil?!

Buna seara tuturor!
Va rog, spune-ti-mi, daca este necesar sau obligatoriu, pt a profesa, sa dau examenul pt contabil autorizat sau expert contabil- C.E.C.C.A.R, DACA sunt inscrisa la master specializarea Management contabil audit si control?!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:03, 13 Mai 2011
Daca sunteti absolventa a unei facultati de profil economic( economista), puteti sa va infiintati la registrul comertului o PFA cu activitati de contabilitate in conditiile OUG nr. 37/2011, care acorda dreptul persoanelor cu studii economice superioare sa organizeze si sa conduca contabilitatea persoanelor juridice cu o cifra de afaceri sub echivalentul a 35.000 euro, prin derogare de la Art. 10 alin 3.1 din Legea contabilitatii nr. 82/1991.
Desi intre CECCAR si ONRC are loc in acest moment o disputa pe aceasta tema, va puteti infiinta PFA-ul fara nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pfa - evidenta contabila Lazar Delia Lazar Delia as avea o intrebare ,daca sunt absolventa de studii economice superioare pot infiinta pfa si tine evidenta contabila la firmele cu cifra de afacerii sub 35.000 ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa caen 6920 ContSters174925 ContSters174925 In ce conditii de studii se poate infiinta un PFA CAEN 6920- “Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal”? Mai ... (vezi toată discuția)