avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio-tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio-tv

Ce trebuie sa fac pentru a nu mai plati taxa radio-tv pe firma, avand in vedere DICCJ nr.607/2011? Trebuie facuta o adresa la E-0N , cum ca nu detin aparate de emisie radio-tv?
Cel mai recent răspuns: BogdanP , utilizator 11:13, 17 Mai 2011
Nu o platiti pur si simplu!
Sunt in dubiu si eu aici. Primesc in continuare facturi pe adresa firmei care are acelasi sediu social cu persoana fizica, deci platesc taxa radio tv si pe persoana fizica si pe firma care e SRL si are activitate. Exista baza legala pentru plata taxei radio tv sau nu ? Se plateste in continuare aceasta taxa sau este valabil conform unui articol de pe acest site ca doar firmele fara activitate sunt scutite de la plata taxei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)