avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand va fi emisa decizia de pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand va fi emisa decizia de pensie?

va rog sa imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare am depus dosaru de pensie in data de 28 12.2010 si nici pana la ora actuala nu am primit decizia de pensionare cam cat trebuie sa mai astept mentionez ca am fost pensionat pe caz de boala inainte .mi s a raspuns ca nu au sistemul informatic inca cat trebuie sa mai astept va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:39, 15 Mai 2011
Inteleg ca treceti de la pensie de invaliditate la pensie pentru limita de varsta.

HG nr. 257/2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice a fost publicata in martie in Monitorul Oficial, aplicatie informatica exista. Trebuie sa insistati la casa de pensii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma pot pensiona pentru invaliditate? dunare dunare doresc sa stiu care este legea privind pensionarea pe caz de boala? sau eventual art, paragrafele care mentioneaza conditiile pensionarii si actele necesare, ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii nr. 263/2010 il_kris il_kris Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti: daca o persoana a depus dosarul pt. pensie(absolut complet) in dec. 2010, de ce nici pana azi, 05.05.2011, n-a primit un ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mihailaion mihailaion Am 42 ani si o vechime in munca de cca 23 ani.Sufar de o boala numita polichistoza renala, dobandita ereditar.Din acest motiv au aparut si alte complicatii ... (vezi toată discuția)