avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde fac o sesizare daca dosarul pe care il am la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde fac o sesizare daca dosarul pe care il am la politie este amanat?

Parchetul a trimis la politie dosarul pt marirea pensiei alimentare la inceputul lunii martie si incep sa cred ca nu-l ia nimeni in seama. Cu atat mai mult m-am dezamagit cand am aflat de pe forum ca au fost cazuri mai grave care nu se rezolva. Si atunci, pt ca oricum nu renunt, as vrea sa stiu ce pot face sa grabesc lucrurile. Daca pot reclama undeva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 16:56, 16 Mai 2011
Puteti face o sesizare la Comisarul Sef.
Faceti plangere la procuror, conform art. 275 C.pr.pen.
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
Daniel Coman, Avocat
Livica; daca ai hotararea irevocabila, investesti-o cu Titlul Executariul si adreseazate unui BEJ, sa-l execute silit pentru toata suma datorata plus cheltuielile de executare.. Politia ....B-)
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
Manole Dumitru, utilizator
bioenergeta a scris:

Puteti face o sesizare la Comisarul Sef.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Da, intr-o tara unde, datoria pentru ei este o "constiinta',,poti sa te adresezi...Dar la noi cine "te asculta.."B-)
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Plangere catre comisarul sef si prim procuror fara rezultat Livica Livica Buna ziua! Am un dosar penal pt recalcularea pensiei alimentare (s-a platit pensia in ultimii 4 ani la minim pe economie desi fostul sot e navigator si ... (vezi toată discuția)
Plangere abandon de familie liviaspirea liviaspirea Buna ziua, In octombrie 2010 am depus la sectia de politie de care apartin o plangere de abandon de familie pentru neplata pensiei alimentare. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara neplatita claudyta claudyta buna ziua .s-au facut trei ani de cand am divortat si fostul sot nu a platit pensia alimentara pt cei doi copii cara au rezultat din casatorie .l-am dat din ... (vezi toată discuția)