avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii legale pentru pozitionarea unui Mobile Bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii legale pentru pozitionarea unui Mobile Bar

Bunà seara la toti, revin cu o intrebare la domniile voastre. A-si dori sà-mi aduc din Italia un microbuz dotat cu bucàtàtrie pe care sà-l pot pozitiona in diverse locuri publice si sà pot oferi trecàtorilor produse cum ar fi hot-dog , hamburgher , etc , càt si bàuturi ràcoritoare sau alcoolice. M-am informat la nivelul primàriei si mi-au spus cà in ceea ce privesta solul public pentru pozitionarea autovehicolului nu existà probleme. A-si dori sà stiu ce fel de autorizatii mi-ar trebui in afarà de autorizatia de la primàrie, si dacà sunt obligat sà inregistrez autovehicolul in Romania, sau poate ràmànea inregistrat in Italia plàtind asigurarea si taxele pe masinà in Italia? Và multumesc anticipat pentru disponibilitatea ce mi-ati accordat !

Alte discuții în legătură

Cum sa rezolv cererea unor clienti leontin68 leontin68 Am deschis un magazin mixt la tara,problema este ca,destul de multi clienti,imi cer sa comercializez si bauturi alcoolice,mentionez ca magazinul se afla la ... (vezi toată discuția)
Autorizare food truck comercial DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Buna ziua. In vederea deschiderii/autorizarii unui food truck commercial, in ipoteza in care va functiona amplasat pe in teren privat imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Cod caen Maria Stet Maria Stet Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN. Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea ... (vezi toată discuția)