Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN.
Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea principala(certificat de înmatriculare)4725
Primul punct4711(comerț cu amănuntul în magazine nespecializate,cu vanzare predominanta de prod. alimentare,băuturi și tutun.
Al doilea punct 5630 Baruri și alte activități de servire a băuturilor.
La al doilea punct (5630) as dori sa scot alcoolul și tutunul ,dar sa rămână cafeaua ,ceaiurile ,băuturile răcoritoare și să mai adaug dulciuri ( ciocolata,bomboane napolitane,biscuiți s.a.m.d.)și încă ceva prăjituri acestea fiind achiziționate de la furnizor de cofetărie patiserie. Am nevoie de un alt cod CAEN?
Codul CAEN 5630 permite comercializarea bauturilor diverse ( alcoolice sau nonalcoolice) Pe langa acest cod puteti adauga 4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun ,4724 - paine , produse de patiserie si produse zaharoase,4725 - comert cu amanuntul al bauturilor ,4729 -com. cu amanuntul al altor produse alimentare
Cod caen 4711
mikiba
Buna seara
Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN .
Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)