avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raportare situatii financiar-contabile anuale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raportare situatii financiar-contabile anuale

Buna ziua,

Rog frumos cine poate sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare:

De unde pot afla raportarile financiar-contabile de sfarsit de an ale organizatiilor minoritatilor nationale?

Stiu ca aceste organizatii sunt subventionate de la Bugetul statului pentru activitatile lor. Stiu si sumele care le primesc anual prin Legea Bugetului de stat, da nu stiu de unde pot afla raportul financiar-contabil cu privire la modul in care au impartit si cheltuit pe capitole de cheltuieli aceste sume in fiecare an. Ma gindesc ca aceste informatii ar trebui sa faca parte din categoria informatiilor publice.

Cu multumiri anticipate,
Adrian Lazarescu
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 03:15, 16 Mai 2011
Puteti afla mai multe informatii din bazele de date centrale ale MFP privind inregistrarea contribuabililor persoane juridice si a institutiilor publice, declaratiile obligatiilor fiscale (TVA, accize, jocuri de noroc), bilanturile din perioada 1999 - 2009 ale societatilor comerciale si evidentele operative privind obligatiile restante la bugetul de stat daca accesati [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
Costinel Burca, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site bilant firme razvan000 razvan000 Buna ziua! Unde gasesc bilantul contabil cu intrarile si iesirile firmelor din Romania pe internet? Multumesc frumos! Pace! (vezi toată discuția)
Ce decl. depune o firma cu activ. suspendata ? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O firma care are ca perioada fiscala trimestrul si activitatea suspendata in perioada 01.11.2012 - 31.10.2015 si careia i s-a aprobat regimul de ... (vezi toată discuția)
Bilant contabil ContSters22096 ContSters22096 care este sanctiunea pt nedepunerea bilantului la ORC pana la 13 august? (vezi toată discuția)