avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame Aveti cuvantul!
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

Aveti cuvantul!

Pentru ca topicul "Tuturor... pe rand" a fost inchis din motive inca necunoscute mie, cu voia moderatorilor, pe care continui sa-i respect, creez acest topic nou, fara o tema anume, dar deschis duelurilor cavaleresti. cu floreta epigramei, iar nu cu ghioaga catrenelor fara ritm, rima si sens.

Mult succes!

Raspuns

Ca ai scrisul gratios,
Eu am sustinut mereu.
Ti-as raspunde, dar mi-e greu
Sa mai urc atat de jos.

Antiepigrama

Epigrame chiar as vrea
Sa mai scriu;dar, demodata,
Mi-a spus ieri chiar soata mea:
"Mai puteai si tu odata!..."

Raspuns

Stii sa scrii, dar n-ai condei,
Ai si ritm, dar voce ba;
Poti sa tropaiesti cat vrei,
Insa nu-n urechea mea.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
stelarman, utilizator
Jocandi causa a gafat*:
O tu ce crezi c-ai nasul fin,
O tu ce dai cu barda-n epigrame,

Pe acest topic ne este permis sa ne suparam doar in versuri, asadar, te rog sa nu te superi:

E permisa epigrama din doua sau trei versuri

Nu stiu de ce, dar mie-mi pare,
Ca nu-l mirosi... nici la picioare.

*nu mi-am numarat gafele, dar stiu cu siguranta ca am facut doua gafe decurand:sorry:
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
Herra_, utilizator
Pe dom' Valeriu, se stie,
il respect dintre o mie
in genunchi sau in picioare,
Oricum respectul meu il are.

Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2011
ContSters214341, utilizator
Nici eu n-am vrut sa ofensez
Trimit scuze de rigoare
Capul il plec, ma resemnez
Si-mi scriu singura mustrare.

@Jocandi Causa, @Janedoe1

Ma bucur ca nu v-am suparat. Asteptam (dorim) epigrame si catrene. Stiu ca nu este la indemana tuturor. Am invatat asta pe propria-mi piele. Am fost izgonita din "rai" de nenumarate ori. Domn Valer mi-a spus ca in locul meu, dupa atatea observatii, s-ar fi retras. Nu am facut-o pentru ca imi place foarte mult poezia. Mi-au trebuit doi ani! Faptul ca am "avansat", nu-mi da nici o garantie ca raman acolo...Doar ca as vrea niste colegi pe masura. Stiu ce inseamna sa te bucuri (fara ca altcineva sa stie care ar fi motivul bucuriei tale). Si un sfat pe care l-am primit de la domn Valer (asta nu inseamna ca l-am ascultat): nu postati decat dupa ce ati recitit si ati potrivit ritmul, masura, rima, cuvintele, poanta. Va spun sincer ca nu pot posta decat "direct" pe topic...Asta e. Eu am "furat" mult de la domnul Stelian Ologu (alias @stelarman). Ramane prima mea flebete. Chiar daca cunosc si alti epigramisti respectabili.

Asadar:

Scuzele nu-s de prisos.
Bucurati-va si scrieti.
Nu-abordati stil "elogios".
Incercati doar sa va "vindeti".

:luck::innocent:
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
Herra_, utilizator
@Hera

Mi-ai zis sa pun in avatar,
Ce cred eu ca este mai bine.
Am cautat dar in zadar
Nu am gasit lamii ca mine!
:wassat:

Alte discuții în legătură

Premiile stelarman stelarman stelarman La implinirea a patru ani pe acest forum va rog sa imi permiteti sa acord cateva premii utilizatorilor avocatnet. Premiul Charles Darwin ptr evolutie se ... (vezi toată discuția)
Incerc si eu stelarman stelarman Intr-un sfarsit de ciresar, cuprins fiind de-un har divin, plecase inspre tribunal sa scape-n veci de al sau chin. De nedreptate istovit (avea in ochii ... (vezi toată discuția)
,,forumistii au talent " ContSters181996 ContSters181996 Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame\", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa ... (vezi toată discuția)