avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM C- conf. noului cod al muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM C- conf. noului cod al muncii

Buna ziua !
A incheiat cineva un CIM dupa 1 mai ?
Daca se poate am rugamintea sa-mi trimiteti si mie un CIM ca model.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 23 Mai 2011
1. Cautati la "Documente utile" si veti gasi multe lucruri interesanta (medele de CIM, acte aditionale etc.).
2. Pentru un model de CIM va dau urmatorul link:
www.avocatnet.ro/content/con...
Buna ziua,

In modelul din link-ul de mai sus, inlocuim "conf legii 53"....cu lg 40?
Pt contractele incheiate de la 01.01.2011 trb sa facem act aditional in care se modif per de preaviz? (pt per de proba banuiesc ca nu mai este cazul sa facem AA...)
Ce alte modificari se mai fac pt contractele vechi?

Pt intrebarea de mai jos, nu gasesc rasp de mai multe zile:
Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu de introdus aceasta clauza de mobilitate, in situatia in care angajatul are cp 2-3 zile/ sapt deplasari in alte localitati. (Care este cuantumul min legal? Unde este mentionat?)
Specificul functiei este sa mearga la fiecare client al firmei din orice localitate, sa-i faca demonstratii cu produsul pe care acesta il achizitioneaza. Astfel ca in fiecare sapt are cp 2 zile delegatie, iar in restul sapt are mai multe demonstratii in Buc. Nu are un loc de munca stabil, este tot timpul pe drumuri.
Nu primeste decat diurna pt cele 2-3 zile, si cazarea. Pt zilele in care este plecat din buc, i se opresc bonurile de masa, acestea fiind inlocuite cu diurna.
Ce alte drepturi mai are un astfel de salariat?

Va multumesc.
Intr-adevar, sunt utile !
Multumesc mult !
Referitor la c.i.m. care este postat pe Documente Utile aveti grija ca are inca lipsuri si nu cuprinde modificarile aduse Codului Muncii ... este un sablon care nu are nicio tangenta cu ceea ce se doreste a fi un nou cim dupa 01.05.2011.
Multumesc pt. atentionare !
Cred ca pana la aparitia noului contract - cadru, voi face anexa si .... cum mi-o fi norocul !

Alte discuții în legătură

Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale norme codul muncii handaricimarin handaricimarin pentru o societate cu 400 de salariati,in loc sa fac acte aditionale pt.a-i instiinta de modificarile noul Cod al Muncii,este legal sa fac o decizie colectiva ... (vezi toată discuția)
Nou model cim gabi12345 gabi12345 cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii. ma poate ajuta cineva cu noul model? cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)