avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs de angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs de angajare

Buna ziua am o intrebare la un spital judetean astazi a fost un concurs pt ocuparea unor posturi la care eu nu am putut sa particip din cauza ca nu aveam drept de libera practica,dar am inteles ca persoanele care au luat nota peste sapte(7) in cazul in care vor mai fii scoase posturi la concurs acestea pot sa se angajeze direct fara a mai sustine examen Eu peste 1 luna pot obtine dreptul de libera practica sa as dori sa particip in viitor la concurs

Alte discuții în legătură

Se mai organizeaza concurs de admitere la sng si in toamna? maria87 maria87 Am aflat ca in februarie va fi concurs pt ocuparea posturilor vacante de grefieri...si as dori sa stiu dak se va mai organiza si in toamna...eu sunt studenta ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rezultat concurs ocupare post vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua! Sunt de profesie inginer , iar pe 24 iunie 2011 am sustinut un concurs pentru ocupare post la o societate pe actiuni cu capital de stat ( 50% ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs registrator medical madalyna45 madalyna45 Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)