Buna ziua!
Sunt de profesie inginer , iar pe 24 iunie 2011 am sustinut un concurs pentru ocupare post la o societate pe actiuni cu capital de stat ( 50% primaria si 50% consiliul judetean).
Rezultatul a fost media 8,5 - respins primul sub linie . Ultimul admis pe post a avut 8,6 ( dubios, dar nu acest lucru doresc sa-l dezbat acum), desi eu detineam un certificat de absolvire a unui curs postuniversitar de 5 luni chiar cu titulatura postului pentru care am candidat, iar persoana admisa nu.
In viitor vor mai fi declarate vacante si alte posturi( societatea fiind nou infiintata).
Va rog sa fiti amabil /amabila , domnule/doamna avocat , sa-mi spuneti cat timp este valabil rezultatul concursului si daca trebuie sa particip in continuare la alte concursuri organizate de catre aceeasi societate pentru acelasi post la care am mai participat...Va rog sa-mi indicati actul normativ conform caruia trebuie sau nu sa particip la alt concurs.
Ar fi indicat sa scriu o scrisoare consiliului de administratie al societatii prin care sa solicit admiterea mea pe un viitor post identic fara concurs, in baza rezultatului deja obtinut?
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra cat mai repede posibil.
Distinse salutari ,
V.D.
Posturile scoase la concurs au fost ocupate.
Dumneavoastra ati fost respinsa, nu admisa fara loc, astfel incat prin suplimentarea acestora sa fiti angajata.
Alte posturi scoase la concurs, alte examene. :(
Mai mult noroc data viitoare! :)
Ambulanta arges
Szzillarrd
Buna ziua.Ma numesc [editat de admin]. Am sustinut un concurs de asistent medical la Serviciul de Ambulanta Arges in data de 17.11.2016 concurs la care au fost ... (vezi toată discuția)