avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra

Multumesc celor care au raspuns mesajelor mele anterioare !
Cred ca trebuie sa dau date suplimentare, asupra carora va rog din suflet sa va spuneti parerea:
In orasul meu s-a construit un centru expozitional cu fonduri Phare. Au inceput sa se depuna CV-uri cu cca 2 ani inainte de inaugurare si am depus si eu, la primaria care era titulara proiectului. De acolo, s-a comunicat ca in cadrul Camerei de comert si industrie se organizeaza un curs de organizator de conferinte, targuri si expozitii, pe durata a 5 luni si care costa 3000 RON , iar cine il va face va avea prioritate la angajare.
Cu mari eforturi mi-am platit si eu cursul , ca si alte 9 persoane ( total 10 cursanti). Intre timp, centrul expozitional a fost dat spre administrare unei societati pe actiuni , 50% primaria si 50% consiliul judetean. Noi, cei 10 , am absolvit cursul, am sustinut examen si proiect , ca dupa aceea sa aflam ca pt. angajare se va organiza concurs. Au fost scoase la concurs 4 posturi de organizatori .Am participat la concurs si eu si am iesit a...5-a , cu media 8,5. Inaintea mea a fost admisa o persoana cu 8,6 , fara a fi urmat cursul cu pricina. Motivatia directorului ( seful comisiei concursului) a fost ca nu s-a tinut cont de curs , ca sa se dea sansa si altora...BATAIE DE JOC !!! Eu am fost depuncatat la interviu...
Intelegeti dezamagirea si disperarea mea?
Nu avea rost sa fac contestatie ...nu poti lucra apoi cu cineva dupa asa ceva...
Sansa mea ar fi daca pe viitor, ca se vor mai scoate posturi la concurs , as putea intra fara examen, tinand cont de diferenta mica fata de persoana declarata admisa. Ca alt concurs degeaba voi da, va fi la fel , ca eu la interviu ,, nu am placut"...
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ?! Astept mai multe pareri .
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 11 Iulie 2011
Nu puteti intra fara examen daca se vor scoate la concurs noi locuri de munca ... nu se va tine cont de rezultatul examenului precedent ... dvs ati fi putut fi angajata numai daca unul din cei patru admisi ar fi renuntat la postul ocupat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rezultat concurs ocupare post vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua! Sunt de profesie inginer , iar pe 24 iunie 2011 am sustinut un concurs pentru ocupare post la o societate pe actiuni cu capital de stat ( 50% ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unei functii publice anonim anonim Exista cineva care sa-mi poata spune din proprie experienta care este "corectitudinea" unui examen de ocupare a unei functii publice la un minister ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea scoaterii la concurs a unor posturi in contextul oug 34/2009 adriana_25 adriana_25 Este vorba de un proiect, un PIN, finantat de Guvern, in speta de Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului, cu privire la infiintarea unui ... (vezi toată discuția)