avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ambulanta Arges
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ambulanta Arges

Buna ziua.Ma numesc [editat de admin]. Am sustinut un concurs de asistent medical la Serviciul de Ambulanta Arges in data de 17.11.2016 concurs la care au fost scoase trei posturi pe durata nedeterminata unul la substatia Mioveni, unul la substatia Campulung si unul la substatia Rucar. La momentul depunerii dosarului mi s-a cerut sa completez pe cererea de inscrie la concurs substatia la care doresc, eu am intrebat daca pot trece toate substatiile si mi s-a argumetat ca nu este posibil si ca dosarul va fi respins. La proba scrisa am promovat trei persoane in felul urmator eu care alesesem substatia Campulung, un baiat care a ales substatia Mioveni si inca o fata care a ales tot substatia Campulung ca si mine. A urmat proba interviu unde persoana de a ales Mioveni a intrat acolo iar persoana care a ales tot Campulung a luat nota mai mare ca mine, fiind si eu la randul meu admis. Am facut imediat o cerere de transfer pe data de 20.11.2016 de la substatia Campulung la substatia Rucar intrucat postul este vacant si eu fiind declarat admis la concurs, cerere la care nu am primit raspuns eu incercand sa port un dialog cu D-na Manager care mi a transimis ca voi primi un raspuns in 30 de zile. Mentionez ca am promovat trei persoane atat scris cat si interviu la un concurs in care erau trei posturi scoase. Acum eu ce fac ?! Mi s-a dat de inteles ca, cererea va fi respinsa adica eu am fost admis dar nu mi se da post intrucat acest post exista si este vacant. Mi-a fost mentionat de catre D-na Manager ca la substatia Rucar este o familie angajata si eu incurc socotelile, ca sunt tanar si ma plafonez la Rucar, ca o alta candidata care a picat proba scrisa si a facut contestatie este sotia unui ambulantier de acolo, ca imi va fi greu printre ei si sa astept viitoare concursuri care urmareaza sa fie scoase si voi fi angajat. Va rog sa ma ajutati sau sa imi spuneti ce sa fac, este un abuz de putere si mi se interzice dreptul la munca? Sunt admis dar fara post cand postul exista si este vacant .Mai nou astazi au fost afisate rezultatele finale si am fost declarat respins si postul de la Rucar urmeaza a fi scos din nou la concurs .Va multumesc anticipat .
Pot fi contactat la numarul de telefon [editat de admin]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2016
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca Brokeru22 Brokeru22 La serviciul de ambulanta x se organizeaza concurs pt ocuparea mai multor posturi de soferi la substatiile din judet. La substatia y se ocupa postul scos la ... (vezi toată discuția)
Concurs antifrauda explorer explorer Buna ziua. Am rugamintea de a-mi oferi un sfat, o parere, asupra urmatorului subiect: de curand am participat la un concurs pentru un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Probe concurs de ocuparea unui post in sitemul bugetar de invatamant victor sorin victor sorin Buna seara , am o nelamurire am aplicat pt un post nedidactic in cadrul unei unitati de invatamant bugetar la probele ce urmeaza sa faca departajarea sunt ... (vezi toată discuția)