avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probe concurs de ocuparea unui post in sitemul bugetar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probe concurs de ocuparea unui post in sitemul bugetar de invatamant

Buna seara , am o nelamurire am aplicat pt un post nedidactic in cadrul unei unitati de invatamant bugetar la probele ce urmeaza sa faca departajarea sunt stabilite doua probe : proba practica si interviu ( ambele ce nu pot fii contestate ).
am citit in HG de organizare pt ocuparea posturilor Lit. b) a alin. (2) al art. 5 a fost modificata de pct. 2 al art. I din HOTARAREA nr. 1.027 din 11
noiembrie 2014 , publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 854 din 24 noiembrie 2014. spune :e) tipul probelor de concurs: proba scrisa si/sau proba practica si interviu, dupa caz;
Intrebarea mea este ESTE POSIBIL SA FIE PROBELE CE NU POT FII CONTESTATE SI SCOASA PROBA SCRISA ? desi la alte instituti acest lucru nu se intimpla , proba scrisa si interviu .
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 20:30, 3 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concursul pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant constă, de regulă, în 3 etape succesive, după cum urmează:
a) selecţia dosarelor de înscriere;
b) proba scrisă şi/sau probă practică;
c) interviul.

In general, proba scrisa nu este scoasa dintr-un concurs.

După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor, proba scrisă şi/sau proba practică şi interviu, după caz, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei scrise şi/sau a probei practice şi a interviului, sub sancţiunea decăderii din acest drept.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie dansidana dansidana DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE . CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)