avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca

La serviciul de ambulanta x se organizeaza concurs pt ocuparea mai multor posturi de soferi la substatiile din judet. La substatia y se ocupa postul scos la concurs, ne mai fiind alte locuri vacante.
La statia centrala se ocupa mai multe posturi, dar raman unele vacante, care nu au fost scoase la concurs.(din numarul total de posturi vacante s-a aprobat scoaterela la concurs a unui numar de 2, ramanand vacante 7).
Dupa o perioada de la data concursului, unul dintre soferii de la substatia y face o cerere de ocupare definitiva a unui post din cele ramase vacante la statia centrala. Comitetul director aproba cererea in baza art. 41, alin 3 lit b din codul muncii, si in baza art 32 din CCM nr. 455/2011. Mentionez ca HG 497/2010 reglementeaza ocuparea posturilor vacante in sistemul sanitar.
Intrebarea mea este urmatoarea: A fost legal indeplinita aceasta ocupare de post? Din cate stiu eu orice ocupare de post se face prin concurs sau examen .
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ambulanta arges Szzillarrd Szzillarrd Buna ziua.Ma numesc [editat de admin]. Am sustinut un concurs de asistent medical la Serviciul de Ambulanta Arges in data de 17.11.2016 concurs la care au fost ... (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist studii superioare vs studii postliceale StelutaStely StelutaStely Hotararea de Guvern 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si ... (vezi toată discuția)
Posibila deblocare posturi in sanatate (?) ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, Am vazut intr-un interviu al primului-ministru, ca saptamana viitoare intentioneaza sa promoveze in cadrul sedintei de guvern, un act prin care sa ... (vezi toată discuția)