avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redactare plangere sanepid
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redactare plangere sanepid

Locuim intr-o casa care are ptru apartamente, pamantul din jurul casei este proprietate comuna nefacandu-se dezmembrare, altfel fiecare vecin are dreptul sa foloseasca oricare parte din teren, unul din vecini si-a facut gard delimitandu-si proprietatea loc unde tine un caine ciobanesc care face mirzerie si vara pute foarte urat. A mai avut un caine care i-a murit si care l-a ingropat in curtea casei. As vrea sa stiu cum as putea sa formulez o sesizare catre Agentia de Mediu pentru a veni in control.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:14, 17 Mai 2011
Cautati adresa Agentiei de mediu, aici pe internet si asa cum ati scris aici, spuneti-le si lor. Cautati adresa agentiei din zona in care domiciliati,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii cu vecinul din cauza câinelui Enache Nicolae Enache Nicolae Buna seara am un vecin in care tine cîinele dat drumul in curte pe timpul zilei nu putem trece prin spatele casei si nici copii nu se pot juca în grădină ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului intra in curtea mea Anastasia gar Anastasia gar buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgență!!! DanCristian199 DanCristian199 Va rog,am mari necazuri cu terenul mamei!! Terenul mamei este jumătate al ei si jumatate al verisoarei. Verișoara si a ocupat aproape tot terenul pe partea ... (vezi toată discuția)