avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... miros
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

miros

buna ziua, blocul in care locuiesc are un spatiu inchiriat la parter, catre o covrigarie. la mine miroase a covrigi arsi destul de tare, permanent. imi este greu sa aerisesc camerele, pot deschide geamul doar noaptea. patronul nu vrea sa instaleze un ventilator sau un aer conditionat pentru angajate, ca sa nu mai stea cu usa deschisa si astfel sa miroasa in tot blocul (la mine mai tare pt ca stau chiar la et 1). cui ma pot adresa cu aceasta problema? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: marpavr , utilizator 21:35, 17 Mai 2011
incercati la protectia consumatorului
faceti sesizari scrise la OPC si Garda de mediu.
OPC-ul nu prea are treaba cu mirosul din aer, dar sigur se va implica Comisariatul Judetean de Mediu.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de cateva zile am o problema legata de niste chiriasi. ... cetatean_ro cetatean_ro Buna ziua! De cateva zile am o problema legata de niste chiriasi. Mai exact, in apartamentul de deasupra s-au mutat vreo 3 cetateni din Africa. lucratori in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii Alexandru7273 Alexandru7273 Buna! Am si eu o problema cu vecina de sub mine care gateste frecvent si tot mirosul intra in apartamentul meu (ceapa, usturoi etc.). In 90% din cazuri este de ... (vezi toată discuția)
Unde as putea depune o plângere?buna. vecinul de la parter are ... Allano Allano Unde as putea depune o plângere?Buna. Vecinul de la parter are in apartament o instalație improvizata pt fabricarea țuicii. Toată noaptea funcționează ... (vezi toată discuția)