avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sesiunea
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sesiunea

1.in timpul facultatii ati invatat doar in sesiune sau si pe parcursul anului?(la citit ma refer)?
2.in sesiune cate ore alocati cititului?
ms mult,mi-ar fi de folos raspunsurile
Cel mai recent răspuns: isabelap , utilizator 21:48, 24 Mai 2011
multumesc frumos pentru raspunsuri!!!tot respectul pentru Dumneavoastra!
crystinaR a scris:

buna. ca tot venii vorba de sesiune, se apropie si la mine sesiunea, si am ceva de rezolvat, si nu gasesc niciunde: Cazul Peck contra Regatului Unit privind dreptul la imagine. am cautat si pe site-ul CEDO, si peste tot si nu gasesc:( ma puteti ajuta? va rog mult.va multumesc :(

O gasiti aici:
[ link extern ]

Eu una nu as reusi numai in sesiune. Cred ca trec de cel putin 4 ori prin materie cel putin la civil si penal, in timpul saptamanii, in weekend si parca tot ar mai trebui sa invat mai mult. Subliniez, fac scheme peste scheme, ma pregatesc pentru fiecare seminar(aproape pt fiecare ;)) ) Nu e usor, dar e frumos.

Spor la invatat tuturor ca de sap. viitoare incepe sesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire plan profesional Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua ! Numele meu este Andrei si am 17 ani. In momentul de fata sunt in clasa a XI a la. profil Stiinte Sociale. Stiu ca nu prea am ce cauta pe aici ... (vezi toată discuția)
Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
Sunt student la drept-sfaturi,informatii christianlaw christianlaw Salut,sunt student la facultatea de drept Universitatea Spiru Haret.Sunt la forma de invatamant cu frecventa redusa insa am ambitie si vreau sa ajung ceva in ... (vezi toată discuția)