Dosar in pronuntare amanata cu o saptamana pentru concluzii scrise.
Partea "adversa" a declarat inca din sala de judecata ne vom mai vedea si la apel.
Deci...peste o saptamana (probabil, daca nu se mai amana pronuntarea) se vada hotararea.
O astept acasa, si din momentul in care o primesc calculez cele 15 zile termen de depunere a apelului? Pentru ca si eu doresc sa fac apel, motivele apelului trebuie redactate in cele 15 zile, sau pot fi depuse la prima infatisare? Termenul de judecare a apelului (daca va fi acceptat) imi va fi comunicat la domiciliu?
Daca "partea adversa" obtine mai repede, direct de la judecatori, hotararea (cu sau fara motivare), termenul de depunere a apelului, pentru mine, ramane acelasi (luand in considerare ca nu "comunicam" deci nu am de unde sa stiu demersurile celeilalte parti)?
Pronuntarea se va da atunci cand s-a mentionat,respectiv peste o saptamana.
Vi se va comunica minuta hotararii,aceasta continand dispozitivul hotararii (modul de solutionare,pe scurt,a cauzei).
Din momentul primirii minutei,data postei,se calculeaza termenul de formulare si depunere a apelului/recursului.
Fiind un proces civil,aveti obligatia sa depuneti motivele odata cu actiunea de apel/recurs,sau,in cel mai rau caz,in termenul fixat de instanta ptr, declararea apelului/recursului (cele 15 zile de la comunicare).
De preferinta,cand formulati apelul/recursul,mentionati si motivele,in fapt si in drept. Este cel mai bine asa.
Bafta !
Termenul de exercitare a apelului/recursului este de 15 zile de la comunicarea hotararii ...in speta, pentru dvs curge de la data cand ati primit hotararea indiferent ca partea adversa a primit sau nu hotararea.