Buna ziua.
As dori daca se poate sa-mi oferiti cateva informatii despre situatia in care se afla parintii mei.
Acestia au acumulat datorii la asociatia de locatari ,pentru intretinere,suma de 4000 ron.Saptamana trecuta mama mea a fost si a achitat suma de 300 ron ,atat permitandu-i bugetul pe luna aceasta. Mentionez ca aproape in fiecare luna a achitat cate o suma ,mai mica sau mai mare in functie de posibilitati,pentru a da dovada de bunavointa si pentru a arata ca ca nu sunt rau platnici in mod intenionat ,ci pur si simplu atat isi permit.
Problema este ca astazi a fost sunata de la asociatia de locatari si a fost intrebata daca plateste astazi sau DAU DRUMUL LA DOSAR.Raspunsul mamei a fost acela ca momentan chiar nu dispune de banii necesari sa achite aceasta suma.Consecinta a fost ca doamna administrator i-a comunicat ca va da drumul dosarului.
As vrea sa stiu ce se poate intampla ,daca se poate rezolva in vreun fel si care este cel mai rau lucru care se poate intampla.
Va multumesc anticipat.
Pai daca a dat drumul dosarului asteptati sa primiti o instiintare de la judecatorie pe care o prezentati unui avocat sa va apere in dosar. Acel avocat daca stie sa faca treaba buna in dosar ve-ti fi surprinsa sa constatati ca economisiti ceva bani.
Fi-ti calma pentru ca la judecatorie nu mananca oameni.
La ce va referiti cand spuneti ca o sa faca economii ? N-o sa plateasca restantele ? N-o sa plateasca penalitatile ? Poate si avocatul o sa fie gratis ?