avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale registru comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

registru comertului

buna ziua,
Am depus actele la registru comertului prin care solicit redeschiderea activitatii unei societati comerciale, si redeschiderea unui punct de lucru.
Am avut probleme cu actele in sensul ca nu aveam un certificat de deces . mi-au dat alt termen. acum s-a judecat la tribunal astazi 18.05.2011 si mi-au spus ca s-a aceptat cerere, dar ca pe 20.05. ies actele.
despre ce acte e vorba? de la registrul comertului? certificat constatator?
eu cu ce data pot sa fac achizitii pe firma?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
negrila, utilizator
Cel mai recent răspuns: negrila , utilizator 14:53, 20 Mai 2011
Mai aveti rabdare sa iasa aceste acte de la Registru; mai trebuie apoi sa mergeti si la finante si apoi ii dati bataie.
la finante? de ce?
pentru ridicare acte de la registru poate sa se duca si o alta persoana in afara de administrator? cu stampila eventual?
Ce trebuia sa va iasa de la tribunal, ca incheierile nu le mai semneaza demult judecatorul delegat, ci directorul ORC :O ?

Certificatul acela de deces trebuia sa il ridicati dintr-un dosar de la tribunal si sa il duceti la ORC pt.reluarea activitatii :O ? Fiti mai explicit ....
Ulterior, se va depune o declaratie privind reluarea activitatii la administratia financiara competenta, insotita de incheierea judecatorului delegat/ directorului registrului comertului, dupa caz, prin care s-a admis cererea formei de organizare economica de a-si relua activitatea. Se depune si o declaratie 010 cu situatia concreta pe care o veti avea, cu salariati sau fara.

Alte discuții în legătură

Cedare firma-rog ajutor bialuca1978 bialuca1978 am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese ... (vezi toată discuția)
Inchidere activitate firma ContSters40598 ContSters40598 Cum trebuie sa procedez pentru a inchide activitatea unei firme (bar si magazin alimentar aflate la sediul sicial al firmei) pe o perioada de 2 ani sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma MISKI MISKI Buna ziua! Ce pasi trebuie sa urmez pentru a suspenda activitatea unei societati comerciale pe o perioada de 2 ani si 11 luni? Care sunt costurile? Va ... (vezi toată discuția)