avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Medicina legala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Medicina legala

Buna ziua! M-ar interesa cat timp trebuie unui institul de medicina legala ca Mina Minovici, pentru a raspunde unei cereri de avizare a unui certificat medico-legal! Multumiri anticipate!!!
Cel mai recent răspuns: onu84 , utilizator 22:03, 18 Mai 2011
Potrivit legii, in maxim 30 de zile de la data inregistrarii cererii dvs.
Dar practic? Am inteles ca-s foarte ocupati cu un volum foarte mare de activitati, iar comunicarea raspunsului poate dura si 5 - 6 luni.
Eu am precizat termenul legal. Practic nu va pot spune daca se va respecta.....Va sugerez sa reveniti la sediul IML si sa va interesati de cursul solicitarii (stadiul e solutionare a cererii), eventual sa solicitati urgentarea in primirea raspunsului.
Multumesc pentru informare!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-un dosar penal malpraxis medical am solicitat o noua expertiza ... Alina Avila Alina Avila Intr-un dosar penal malpraxis medical am solicitat o noua expertiza medico legala efectuata de medicina superioara si nu am primit nici un răspuns de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare anca_zse anca_zse 1) credeti ca este posibil si corect ( normal sigur nu este) ca pentru ucidere din culpa si cu alcoolemie de 0.75-0,85 la mie in momentul producerii ... (vezi toată discuția)
Iml Ramona1982 Ramona1982 o familie(tata si 2 baieti) au savarsit infrc. prev de art. 182 c.pen, unu din copii era minor a acea data. victima a fost dusa de urgenta la spitalu din jud ... (vezi toată discuția)