avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cetatenie romana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cetatenie romana

Buna ziua,

Am o intrenare vis-a-vis de obtinerea cetateniei romane. Sotul meu nu este cetatean roman si doreste obtinerea acesteia. In ce conditii poate obtine cetatenia romana in conditiile in care noi nu locuim in Romania. Am citit in lege spune 5 ani dupa casatorie dar trebui dovedid faptul ca locuieste in Romania, dar daca nu locuieste acolo ce se poate face? Si as mai dori sa stiu daca la nastere copilul meu va putea primi si catatenia romana chiar daca va fi nasut intr-o alta tara si cetatetia tatalui esta alta decat cea Romana, specific ca eu am cetatenie romana.

multumesc

Alte discuții în legătură

Casatorita cu cetatean pakistanez am nevoie de informatii . white chocollate white chocollate in noiembrie am venit in pakistan unde m-am casatorit cu cetatean pakistanez.locuim aici dar eu nu am inregistrat casatoria la ambasada si nici nu o sa-mi ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ma lamuresc ane maria ane maria Daca ma voi casatori cu un cetatean strain la el in tara, la primarie iar apoi voi transcrie actele la ambasada romaniei ce drepturi mi se vor cuvine? Mi se ... (vezi toată discuția)
Cetatenie americanã Kiada18 Kiada18 Buna ziua, Tatal copilului meu, cetățean american dorește ca fiul nostru sa aiba si cetatenie americană. In condițiile in care noi suntem ... (vezi toată discuția)