avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFA - serviciu extern de securitatea muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFA - serviciu extern de securitatea muncii

Pentru PFA in domeniul securitatii muncii:
Oare un masterat in stiinte ingineresti (univ tehnica) de 2 ani, cu lucrare de disertatie, ma ajuta sa indeplinesc conditiile prevazute in Hg 955/2010 privind cerintele minime de pregatire in domeniul SSM corespunzatoare nivelului superior - art. 50:
"absolvirea, in domeniile fundamentale: stiinte ingineresti, stiinte agricole si silvice, cu diploma de licenta sau echivalenta, a ciclului I de studii universitare, studii universitare de licenta, ori a studiilor universitare de lunga durata sau absolvirea cu diploma de absolvire a studiilor universitare de scurta durata".

Alte discuții în legătură

Nivel superior de pregatire ssm Docan.Ovidiu Docan.Ovidiu studiile economice satisfac cerintele pentru nivel superior de pregatire in SSM? (vezi toată discuția)
Buna! conform hg 1425/2006 pentru a putea fi evaluator de risc ... Sofia0406 Sofia0406 Buna! Conform HG 1425/2006 pentru a putea fi evaluator de risc si sef sepp ai nevoie de studii superioare tehnice, agricole sau silvice. Exista asa ceva la ... (vezi toată discuția)
Inspector sau specialist ssm? Georgeadyy Georgeadyy Salut! Imi poate explica cineva care e diferenta intre inspector si specialist ssm? Cu ce se ocupa fiecare, etc. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)