avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROBLEME
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROBLEME

Buna ziua
locuiesc in casa socrilor mei si dupa divortul de sotia mea,ea fiind in America.Eu am mutatie in acea garsoniera pana in anul 2019,cu acordul fostilor socri si am investit in acea casa tot de la ferestre pana la cel mai mic detaliu.Acum soacra mea a deschis actiune in tribunal pt evacuare.Mentionez ca sunt cu cheltuielile la zi insa acum mi-a taiat curentul electric ,a reziliat contractul.Avea voie sa faca asa ceva cat timp sunt in proces cu ea?eu am inteles ca atata timp cat sunt in proces ea nu are voie sa intre in casa ,eu fiind responsabil de tot pana la hotararea judecatoreasca.Si inca ceva...poate sa-mi sparga iala si sa intre sa-mi i-a din casa in lipsa mea?Eu i-am cerut bani pe investitie sau respecta contracrul pana in 2019probleme
Cel mai recent răspuns: chain57 , utilizator 17:32, 18 Mai 2011
Plangere penala pentru violare domiciliu,actiune in instanta pentru recuperarea investitiilor...,
plangere penala ca mi-a taiat curentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti chain57 chain57 Buna ziua am divortat de sotia mea in 2009 si locuiam impreuna in garsoniera soacrei mele.Inainte de divort sotia mea a plecat in America si eu am ramas in ... (vezi toată discuția)
Va rog raspuns urgent chain57 chain57 Buna ziua sunt divortat si locuiesc inca in casa fostilor socri din motive ca am investit in acea casa iar acum sunt in proces cu ei .Ei pt evacuare eu pt ... (vezi toată discuția)
Neintelegere cu parintele, stres emotional... nykk nykk Buna ziua! Problema mea se prezinta astfel: socrii mei sunt divortati legal din 1996, dar nici in prezent nu au facu partaj. Socrul s-a mutat la amanta ... (vezi toată discuția)