avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcare propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcare propietate

Buna ziua.
Ma aflu intr-o situatie dificila,din cauza unui arendas care mi-a incalcat propietatea ,mai exact a arat si semanat trerenul meu propietare(1hectar),fara acordul si fara stirea mea ,teren pentru care platesc impozit catre stat,dar nu i-am facut cadastru .Va rog sa ma ajutati cu un sfat .
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:29, 18 Mai 2011
Faceti-va in primul rand cadastru, s-ar putea sa aveti si alte surprize neplacute. Intotdeauna s-au constatat diferente in plus sau in minus intre masuratorile vechi si cele cu noua aparatura...
atata vreme cat nu aveti cadastru e inutil sa depuneti plangere penala deoarece suprafata care va apartine nu e delimitata fizic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz primarie dianatoma dianatoma Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu raspunsul dvs de specialitate, astfel incat sa pot merge si sa rezolv pe cale amiabila daca este posibil aceasta ... (vezi toată discuția)
Cadastru partial comangabi50 comangabi50 In urma unei actiuni de revendicare am intrat in posesia unei suprafete de 464 mp teren .Dupa N executari silite am reusit sa intru in posesia efectiva a 300 ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren agricol nanette22 nanette22 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa stiu cum se face legal o intabulare de teren agricol. Ca documente detin ; -titlul deproprietate din anul 1995 eliberat ... (vezi toată discuția)