avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... venit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

venit

daca eu, persoana fizica obtin un venit in urma unui contract de asociere in participatiune cu o persoana juridica(SRL), trebuie sa declar la finante si sa platesc impozit, sau cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: negrila , utilizator 09:18, 19 Mai 2011
In cazul asocierii în partici­pa­ţiu­ne, plata impozitului se va face tri­mestrial sau anual, în funcţie de mo­da­litatea de plată a impozitului pe profit de către persoana juridică parte a asocierii si nu de catre persoana fizica!
dar persoana fizica trebuie sa declare impozitul pe venit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit negrila negrila daca o persoana fizica obtineun venit in urma unui contract de asociere in participatiune cu o persoana juridica(SRL), trebuie sa declar la finante si sa ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia o asociere in participatiune cu o persoana fizica verapopescu verapopescu Buna ziua! As avea nevoie de cateva lamuriri cu privire la contractul de asociere in participatiune. Pentru asta o sa va expun pe scurt o situatie de ... (vezi toată discuția)
Asociere persoane fizice administrare site jarrel jarrel Buna ziua, lucrez impreuna cu un prieten la administrarea unui site (ca persoane fizice, nu PFA, firme etc). De comun acord am stabilit ca eu sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)