avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract executie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract executie

Am incheiat un contract in care se prevede ca pentru nexecutarea si nepredarea la termen a lucrarii, beneficiarul are dreptul la daune interese de 30% din valoarea contractului. Mentionez ca am depasit termenul de executie, intrebarea mea este daca pot pretinde pretul (o parte a pretului). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aartist , utilizator 09:50, 28 Iulie 2008
~ Conținut șters la cerere ~
eu sunt executantantul si intrebarea mea este daca pot pretinde pretul pt. cat am realizat din lucrare. Mentionez ca plata a fost stabilita la 15 zile de la finalizarea lucrarii.
~ Conținut șters la cerere ~
aveti in contract prevederi privind executia si decontarile partiale?
daca da, aveti mai sus raspunsul.
Mentionez ca plata a fost stabilita la 15 zile de la finalizarea lucrarii.
este vb de lucrarea intreaga sau altceva, ca operatiuni partiale?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Contract de executie lucrari aartist aartist Am incheiat un contract in care se prevede ca pentru nexecutarea si nepredarea la termen a lucrarii, beneficiarul are dreptul la daune interese de 30% din ... (vezi toată discuția)
Semnarea de primire a unei facturi obliga la plata daca lucrarea aferenta nu s-a executat? luca luca luca luca Va cer sprijinul in urmatoarea situatie: O asociatie de proprietari a semnat prin presedintele asociatiei un contract de executie usi pt imobilul respectiv cu ... (vezi toată discuția)
Probleme incasare pret paul_2008 paul_2008 Doctrina spune referitor la contractul de antepriza urmatoarele : "La terminarea lucrării, clientul este obligat să recepţioneze şi să preia lucrarea. ... (vezi toată discuția)