avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SOMAJ DUPA CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SOMAJ DUPA CCC

Sunt in CCC din2009 iar la data de 15 sept2011 se termina, angajatorul mi-a transmis k nu ma mai primeste inapoi la munca(postul a fost desfiintat dar au mai existat si alte probleme de neplata concediului de maternitate in urma carora eu am facut reclamatie la ITM doar asa putand sa fiu platita)intrebarea mea este ce e de facut ca sa beneficiez de aj de somaj? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgianagigi , utilizator 13:12, 20 Mai 2011
dupa expirarea ccc, esti obligata sa te prezinti la locul de munca. In conditiile in care angajatorul a desfiintat postul, iti va emite decizie de incetare a cim . Daca decizia va fi emisa cu articol care sa iti de-a dreptul la ajutor de somaj , va fi f.b. daca nu .....
In conditiile in care postul este desfiintat , normal ar trebuie cim incetat cu art.65 din C.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in somaj dupa concediul de crestere a copilului? s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am terminat de curand concediul pentru cresterea copilului si, la intoarcerea la vechiul loc de munca am realizat ca nu prea mai am ce sa mai ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil matdana matdana buna ziua, as dori sa ma lamuriti in legatura cu problema cu care ma confrunt acum. Am fost in concediu ingrijire si crestere copil- mai exact doua concedii ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj dupa ccc? logikman logikman buna seara.as vrea sa imi spuna si mie cineva dak am dreptul la somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului asta in cazul in care seful a angajat ... (vezi toată discuția)