avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model contract de semnare bilant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model contract de semnare bilant

Unde as putea gasi un model de contract pentru (intocmire si) semnare bilant? Mentionez ca as dori doar sa semnez bilantul fara tinerea contabilitatii. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Semnatura bilant cateldestept cateldestept Daca sunt asociat unic al unui SRL si in acelasi timp sunt angajat al societatii in functia de economist, pot semna bilantul si la administrator si la intocmit? (vezi toată discuția)
Bilant lazarsevi2 lazarsevi2 Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare: Sunt contabil autorizat cu studii medii(am studii superioare dar Tehnice) autorizat CECCAR, membru activ. Am ... (vezi toată discuția)
Meseria de contabil = discriminare?! CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Buna ziua, As vrea sa va supun atentiei urmatoarea problema: As vreau sa stiu daca ma pot ocupa pe firma mea pur si simplu de contabilitate si pregatire ... (vezi toată discuția)