Ma confrunt cu o situatie delicata de ceva vreme si cred ca a venit momentul sa ii pun capat. La un moment dat, cineva a primit din eroare un email de la firma pe care o conduc, in care ii erau prezentate serviciile noastre. Nu a fost vorba de spam, nu ne permite serverul sa facem asa ceva, ci de o pura eroare, Persoana care a primit acel email, a facut un articol pe blogul sau in care a povestit cu lux de amanunte ce email a primit, de la cine ( a dat numele complet ) si numele companiei, incarcand desigur articolul de cuvantul SPAM in asociere cu numele meu si al firmei mele.X-( Cum si cui as putea raporta acest articol ( ma gandesc sa raportez la google ) si ce sanse am ca acesta sa fie sters de pe acel blog? Nu mi se pare totusi normal ca cineva sa ia pur si simplu informatia si sa o azvarle pe internet in ce forma vrea... :( le-am trimis un mesaj cu scuzele de rigoare pentru emailul trimis gresit, s.a.m.d..... Trebuie sa mai spun ca mesajul nu continea comunicare comerciala, absolut nimic cu aceste intentii...ce pot face? :sorry:
Daca ii era adresat si e vorba de publicarea unei corespondente trimisa de firma dvs altcuiva, aceasta publicare nu este in sine ilicita, are dreptul sa-l foloseasca cum considera.
Daca va provoaca o dauna prin publicitatea negativa, va puteti recupera prejudiciul printr-o actiune civila conform regulilor raspunderii civile delictuale (art 998-999 Cod Civil).
doar o eroare, fara nici cea mai mica intentie. :( nu ii era adresat emailul si nu era nici comunicare comerciala....insa omul si-a permis sa ne faca ou si otet pur si simplu pentru un mail trimis din greseala :(( X-(
E-mail spam
Istvan73
Buna ziua!
Care sunt criteriile unei scrisori de intentie / oferta, ca sa fie legal, sa nu fie considerat spam? Si daca este vorba de o adresa de e-mail pe un ... (vezi toată discuția)