avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... raportare la google?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

raportare la google?

Buna Seara,

Ma confrunt cu o situatie delicata de ceva vreme si cred ca a venit momentul sa ii pun capat. La un moment dat, cineva a primit din eroare un email de la firma pe care o conduc, in care ii erau prezentate serviciile noastre. Nu a fost vorba de spam, nu ne permite serverul sa facem asa ceva, ci de o pura eroare, Persoana care a primit acel email, a facut un articol pe blogul sau in care a povestit cu lux de amanunte ce email a primit, de la cine ( a dat numele complet ) si numele companiei, incarcand desigur articolul de cuvantul SPAM in asociere cu numele meu si al firmei mele.X-( Cum si cui as putea raporta acest articol ( ma gandesc sa raportez la google ) si ce sanse am ca acesta sa fie sters de pe acel blog? Nu mi se pare totusi normal ca cineva sa ia pur si simplu informatia si sa o azvarle pe internet in ce forma vrea... :( le-am trimis un mesaj cu scuzele de rigoare pentru emailul trimis gresit, s.a.m.d..... Trebuie sa mai spun ca mesajul nu continea comunicare comerciala, absolut nimic cu aceste intentii...ce pot face? :sorry:
Cel mai recent răspuns: catalinastr , utilizator 11:31, 11 Iunie 2011
E o eroare sau ii era adresat?

Daca ii era adresat si e vorba de publicarea unei corespondente trimisa de firma dvs altcuiva, aceasta publicare nu este in sine ilicita, are dreptul sa-l foloseasca cum considera.

Daca va provoaca o dauna prin publicitatea negativa, va puteti recupera prejudiciul printr-o actiune civila conform regulilor raspunderii civile delictuale (art 998-999 Cod Civil).
doar o eroare, fara nici cea mai mica intentie. :( nu ii era adresat emailul si nu era nici comunicare comerciala....insa omul si-a permis sa ne faca ou si otet pur si simplu pentru un mail trimis din greseala :(( X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confidentialitatea unui email catalinastr catalinastr am o problema cat se poate de ingrata... trimit un mail, iar cel care l-a primit ( din greseala de altfel ) fara sa ma anunte ca a primit acel email, ca nu a ... (vezi toată discuția)
E-mail spam Istvan73 Istvan73 Buna ziua! Care sunt criteriile unei scrisori de intentie / oferta, ca sa fie legal, sa nu fie considerat spam? Si daca este vorba de o adresa de e-mail pe un ... (vezi toată discuția)
Publicitate nesolicitata - cum scap de ea? darian72 darian72 Primesc zilnic zeci de mesaje publicitare pe adresa de email. As dori sa nu mai primesc aceste mesaje. Daca ma inregistrez intr-un registru gen \\\\" no call ... (vezi toată discuția)