Semyaza a scris:
:((:((:((:((:((Buna ziua va rog ajutati-ma si pe mine in o problema:dupa multe tergiversari mi s-a inmanat fluturasul salarial pa luna iunie si am constata ca am o penalizare de 10 lasuta pot sa faca fara o decizie de sanctionare pentru ca daca mai exista mie nu mi-a fost adusa la cunostinta.De asemenea va rog ajutatima am primit si un advertisment scris care era datat 15,05 iar eu l-am primit pe 30.06 deoarece crfed ca mai devreme nu exista.In mare am facut multe ore suplimentare la cererea societati iar cu plata au anulat cu lunile cand m-am plans au inceput sa se razbune .Daca avert sctris a fost emis pe 15.o5 dar eu l-am primit pe 30.06 mai il pot contesta daca da cum stiu ca in decizie scrie la trib buc dar cum fac?Va rog sa ma ajutati sant disperata:((:((:((:((:((:(:(:(:(
Litigiile de munca sunt de competenta, in prima instanta, a tribunalelor.
In acest sens, formulati o contestatie la decizia anagajatorului de sanctionare cu avertisment si a penalizarii cu 10%.
Termenul de contestie este de 30 de zile de la data comunicarii deciziei de sanctionare. In speta, ultima zi in care puteti depune contestatia la Tribunalul Bucuresti este data de 31 iulie 2008.