eu am permis de conducere expirat din 2006 si e din acela vechi din hartie,din cauza faptului ca am fost plecat din tara nu am reusit sa l schimb.ce pot face sa capat unul nou?il mai pot schimba?mai e valabil?dar daca il dau pierdut?
Buna ziua !
Trebuie sa preschimbati vechiul permis . In acest sens trebuie sa va deplasati la unitatea de politie de pe raza domiciliului dvs. in vederea efectuarii demersurilor necesare .
Nu va ajuta la nimic sa-l declarat pierdut ... exista o evidenta a permiselor de conducere si oricum se stie ca e expirat ... solicitati schimbarea acestui permis.
Preschimbarea este posibila si veti proceda la fel ca la obtinerea unui permis. Mergeti la un birou de intocmire a actelor pt permise care se gasesc in toate orasele si va faceti dosarul pt preschimbarea permisului, apoi sa va faceti fisa medicala si tot ce va cere acest birou pt intocmirea dosarului pe care apoi il veti depune la biroul inmatriculari de pe langa politia judeteana. Permisul vi se va trimite prin posta in cateva zile de la depunere.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Permis expirat
selon
o situatie mai speciala : ce se mai poate face in situatia in care s-a dat permisul expirat la preschimbat acum 12 ani, dar nu a mai fost ridicat ? #-o ce se ... (vezi toată discuția)