avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare angajat

Buna ziua,
Supun discutiei urmtoarele situatii:
1. Care este incadrarea in COR. pentru un absolvent de ASE. Bucuresti,, Facultatea de Management, licentiat in stiinte administrative?
Este corecta incadrearea ca economist?
2. Pe perioada cat un angajat este incadrat intr-o functie de conducere, vechimea se considera ca vechime in specialitate?
Multumesc mult.

Cel mai recent răspuns: IonD , utilizator 13:00, 23 Mai 2011
Buna ziua
1. care este postul pe care doriti sa il incadrati, exact denumirea
Sef Serviciu RUNOS.
Multumesc
Respectiva persoana este licentiat in stiinte administrative, nu in stiinte economice, cred ca este trecut si pe diploma acest lucru.
Multumesc frumos.
O ultima precizare.Poate fi luat in considerare un master pe financiar ( Managementul financiar al organizatiei) ?
Cu respect.
Specifica ca fisa postului pe care dumneavoastra il mentionati mai sus poate sa contina cerinte privind angajarea unei peroane care are studii superioare administrative. Depinde foarte mult de ce obligatii ii revin privind executarea atributiilor de serviciu.
Iarasi intrebarea de mai sus are acelasi raspuns. Depinde de cerintele postului trecute in fisa postului.

Alte discuții în legătură

Echivalare studii superioare petronela_gav petronela_gav Un absolvent al ASE, licentiat in Stiinte Administrative, studii 4 ani; master Audit si Consiliere Financiara, poate ocupa un post de economist? Ce alt post ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta vechime in specialitatea studiilor (am fost incadrata economist dar am licenta in stiinte administrative) MhMEla MhMEla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ... Am finalizat studii superioare ASE si sunt licentiata in stiinte administrative. Am ocupat o functie de economist la o ... (vezi toată discuția)
Mă încadrez că studii pentru funcția de secretar? florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pentru ocuparea postului de secretar sunt următoarele cerințe: - diplomă de licență în științe juridice sau administrative - diplomă de ... (vezi toată discuția)