avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere apartament

Doresc sa inchiriez apartament in Bucuresti cu 2500 Ron /luna, prin cotract, ce taxe va trebui sa platesc , la administratia financiara
Cel mai recent răspuns: ContSters208396 , utilizator 10:51, 24 Mai 2011
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tot ce trebuie sa stiu despre contractul de inchiriere imobil pt chirias(platit de societatea la care lucreaza) kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contracte din chirie teren pe persoana fizica - impozit pe profit xyz10092010 xyz10092010 Buna seara, Am urmatorul caz; 2 propietari al unui teren intravilan in jud. Tulcea pe care isi desfasoara activitatea diverse persoane fizice autorizate si ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil kostasko kostasko Vreau sa fac un contract de inchiriere al imobilului cu chiriasul,dar pe firma la care lucreaza, va rog sa-mi spuneti: -ce trebuie facut in primul rand -ce ... (vezi toată discuția)