avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pret certificat fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pret certificat fiscal

Buna. Ma poate informa cineva cat costa eliberarea unui certificat fiscal (aprox.) ? (pentru dezbaterea unei succesiuni si intabulare totodata). Pe cine am imputernicit sa se ocupe de asta mi-a spus ca a scos o data certificatele, dar ca sunt valabile doar cinci zile; deci trebuie sa le mai scoata o data, implicit sa mai plateasca pentru ele. N-as vrea sa fiu buna de plata si daca nu e cazul..Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2011
anapopana, utilizator
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 22:27, 24 Mai 2011
Taxa de timbru este de 2 RON, iar valabilitatea este: luna in curs, daca se elibereaza intre 01-25 ale lunii, si ultima zi a lunii urmatoare, daca se elibereaza intre 25- finele lunii in curs.
5 zile este valabilitatea extrasului de carte funciara.
Si pretul cartii funciare?
Am vrut doar sa lamuresc ce e cu 5 zile.La dumneavoastra inteleg ca urmeaza intabularea.Costurile difera infunctie de termen.60 lei sau 300 la urgenta.
Va multumesc frumos. Mi-ati fost de mare ajutor.

Alte discuții în legătură

Extras cf CATY12 CATY12 Buna! Am nevoie de ajutor urgent!... Am nevoie de un extras CF si as avea nevoie sa stiu: 1. daca nu sunt proprietar, trebuie sa-mi dea o imputernicire ... (vezi toată discuția)
Ce tip de extras cf e necesar pentru succesiune? rabina rabina Bună ziua, 1. Ce tip de extras CF al apartamentului este necesar pentru succesiune ? 2. Îl pot obține personal, online & contra cost, sau este ... (vezi toată discuția)
Extras cf mshboss mshboss Bună seara. Poate sa solicite un notar un extras de CF pt autentificare și sa primească răspuns în aceeași zi? Dacă da, poate primi răspunsul ... (vezi toată discuția)