avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma consultanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma consultanta

Buna ziua, sunt absolventa de ingineria si managementul calitatii si as dorii sa-mi deschid o firma de consultanta ISO 9001 si 14001, trebuie sa ma certific pentru a putea infiinta si oferi aceasta consultanta si care ar mai fi conditiile care trebuie indeplinite.
Va multumesc, o zi excelenta!
Cel mai recent răspuns: amalnca , utilizator 19:14, 31 Martie 2014
Buna ziua,
Am aceeasi problema ca si dumneavoastra. As vrea sa imi deschid o firma de consultanta pentru calitate- mediu, si nu stiu care sunt pasii exacti.
Ma puteti ajuta?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implementare iso ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare si anume: O firma cu obiectul de activitate 7022-Consultanta pentru afaceri si management doreste sa ofere servicii de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma consultanta amalnca amalnca Buna ziua, As dori sa - mi deschid ofirma de consultanta ISO 9001 si ISO 14001. Care sunt pasii? Ma poate ajuta cineva? Multumesc, (vezi toată discuția)
Pentru a da consultanta in domeniul managementul, calitatii-mediului, ... tinabora tinabora Pentru a da consultanta in domeniul Managementul, Calitatii-Mediului, certificari ISO 9001/14001/18001 si certificari produse ce COD CAEN trebuie se folosesc ... (vezi toată discuția)