avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma consultanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma consultanta

Buna ziua, sunt absolventa de ingineria si managementul calitatii si as dorii sa-mi deschid o firma de consultanta ISO 9001 si 14001, trebuie sa ma certific pentru a putea infiinta si oferi aceasta consultanta si care ar mai fi conditiile care trebuie indeplinite.
Va multumesc, o zi excelenta!
Cel mai recent răspuns: amalnca , utilizator 19:14, 31 Martie 2014
Buna ziua,
Am aceeasi problema ca si dumneavoastra. As vrea sa imi deschid o firma de consultanta pentru calitate- mediu, si nu stiu care sunt pasii exacti.
Ma puteti ajuta?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implementare iso ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare si anume: O firma cu obiectul de activitate 7022-Consultanta pentru afaceri si management doreste sa ofere servicii de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma consultanta amalnca amalnca Buna ziua, As dori sa - mi deschid ofirma de consultanta ISO 9001 si ISO 14001. Care sunt pasii? Ma poate ajuta cineva? Multumesc, (vezi toată discuția)
Pentru a da consultanta in domeniul managementul, calitatii-mediului, ... tinabora tinabora Pentru a da consultanta in domeniul Managementul, Calitatii-Mediului, certificari ISO 9001/14001/18001 si certificari produse ce COD CAEN trebuie se folosesc ... (vezi toată discuția)