avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... consilier juridic definitiv
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

consilier juridic definitiv

Buna ziua

sper sa nu fi gresit (prea tare) forumul :D
as avea nevoie de o lamurire. un consilier juridic care a activat in functii juridice minim 5 ani inaintea inscrierii in Colegiu, devine consilier juridic definitiv cu / fara promovarea vreunui examen, fie de admitere, fie definitivat?
Multumesc.
:)
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 14:39, 27 Iulie 2011
da, după cum anticipam în Satu Mare sunt alte reguli, indiferent de vechime nu se aplică procedura asta.
Mulţumesc pentru răspunsuri!!
incearca pe alt judet. B-)
am un prieten de la cluj, tot consilier juridic, care s-a inscris la mures pt ca totul este mai ok, incepand cu taxa de inscriere, continuand cu taxa anuala si bineinteles culminand cu..............definitivatul.:P
parta putin incomoda este ca trebuie sa vina mereu sa-si vizeze legitimatia la mures.
in rest e ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi angajat ca jurist daca nu sunt inscris in colegiul juristilor? ContSters43587 ContSters43587 Oare pot fi angajat pe un post de jurist fara a fi inscris in Colegiul Consilierilor Juridici?...fara examen de primire in profesie? (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic cu vechime 5 ani poate sustine examen pentru primirea in profesia de avocat ca avocat definitiv? aleodor27 aleodor27 In conditiile in care un consilier juridic cu vechime de peste 5, daca nu a fost si nu este inscris in Colegiul consilierilor juridici sau in alte asociatii, ... (vezi toată discuția)