Mi/a venit o instiintare precum ca n/am depus impozitul pe profit ,dar firma mea e suspendata temporar.Ce se poate intampla ,stiind ca trebuia depusa pana pe 25 aprilie?Ce trebuie sa fac acum?
In momentul suspendari firmei,trebuia sa mergeti la administratia financiara sa depuneti o cerere ca nu mai aveti datorii si obtineati "Regimul derogatoriu"
Daca nu aveti "regimul derogatoriu"de la administratia financiara trebuie depuse toate declaratiile ,adica decl100-impoz. profit si decl.300 Tva.Chiar daca firma este suspendata,contabila trebuia sa va spuna acest lucru:(
O firma suspendata si cu regim derogatoriu ce fel de declaratie depune: 392A sau 392B?
mentionez ca inainte de a fi suspendata era platitoare de TVA dar pe perioada suspendarii i s-a anulat inregistrarea in scopuri de TVA.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.