avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA PERSOANA FIZICA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA PERSOANA FIZICA

vreau o clarificare ,.......daca se poate a unei spete !
in iunie 2009 am cumparat de la doua persoane diferite , pe mine persoana fizica , doua imobile (case ) impreuna cu terenul aferent .
prima casa era in curs de executie , iar a doua casa am cumparat-o cu tot cu mobila din ea si electrocasnice , aceasta fiind constructie noua ,data in folosinta prima data in 2008 .
datorita faptului ca eram in negociere pentru cumpararea unui sediu , si vanzatorul mi-a acceptat oferta dupa ce am ramas fara bani, a trebuit sa vand cele doua case .
prima data am vandut , dupa 20 de zile de la cumparare , casa in curs de executie la acelasi pret cu care am cumparat-o , si in acelasi stadiu fizic , pretul fiind de 45.000 euro , dupa aceea in septembrie 2009 am vandut cealalta casa , cu tot cu mobila din ea si electrocasnice , la un pret cu care am cumparat-o plus 5.000 lei (eu suportand toate taxele notariale )
din vanzarea celor doua case am cumparat in decembrie 2009 spatiul de sediu cu pricina.
doresc sa-mi spune-ti daca datorez TVA la stat , pentru cele doua vanzari a celor doua case

Alte discuții în legătură

Tva-persoana fizica , vanzare imobile gsorin gsorin vreau o clarificare ,.......daca se poate a unei spete ! in iunie 2009 am cumparat , pe persoana fizica , doua imobile (case ) impreuna cu terenul aferent ... (vezi toată discuția)
Tva , persoana fizica , vanzare imobile gsorin gsorin vreau o clarificare ,.......daca se poate a unei spete ! in iunie 2009 am cumparat , pe persoana fizica , doua imobile (case ) impreuna cu terenul aferent ... (vezi toată discuția)
Plata tva Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara am vandut in anul 2017 luna septembrie un apartament la pretul de 45.000 euro in iulie 2018 am facut o noua vanzare de 32.000 euro intrebarea mea ... (vezi toată discuția)