avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

persoana fizica autorizata

Daca am terminat ASE-ul Facultatea de management in urma cu 15 ani si am diploma de economist, pot deveni PFA cu autorizatie de "Consultanta pentru afaceri si management" Cod CAEN 7414?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 24 August 2004
da, poti opta ptr cod 7414 dar iti sugerez si 7420-activitati de consultanta tehnica, altele decat inginerie; codul care ti se acorda este dat de Primaria pe a carui raza domiciliezi, atentie insa, este f. important.
Codul 7414 ar fi acoperitor pt ce vrei sa faci. In schimb codul 7420 e mai ult pentru arhitecti, proiectanţi şi ingineri din domeniul tehnic,şi banuiesc nu ai nici o tangentă cu astfel de activităţi.
Intradevar incadrarea activitatii pe care vrei sa o faci depinde si de cei de la primaria unde vei solicita autorizarea, si crede-ma opiniile diferă de la primarie la primarie.
Logic ar fi ca activitatea sa fie incadrată la cod CAEN 7414

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cu sediul in buzau dar activitate in diferite localitati din tara si / sau strainatate carla01 carla01 Vreau sa ma inregistrez ca persoana fizica in Buzau. Intentionez sa ofer servicii de audit intern si de consultanta tehnica pentru firme de management nave ... (vezi toată discuția)
Infiintare_pfa razvan.vastea razvan.vastea Buna ziua, As dori sa infiintez un PFA care sa se ocupe cu servicii de consultanta in management (acordarea de consultanta in accesarea fondurilor europene). ... (vezi toată discuția)
Cod caen robertnelu robertnelu Prin codul caen 7414,se puteau efectua in anul 2007 servicii de management, planificare si coordonare catre persoane fizice, pentru restituirea unui imobil ... (vezi toată discuția)